Blogg

Nordmalingsutställningen

2017-10-16 09:17

Så där ja! Nu har årets 2 utställningar här uppe varit och det blev ris och ros. Rosen blev Beatrice-Auror som fick 40p och 9.a på skritten i Nordmaling. jag var mer än nöjd med henne. Beata är inte sitt vanliga jag och hade ingen utstrålning eller gnista så det blev 36p. fölen 36,37 p och det är där dom är så det är inget att fundera på.

Men en trevlig utställning, jag mätade ponnier och dessutom så får jag träna att vara i sekretariatet ochså. Ida, Stina och Marilyn följde med och hjälpte mig. Det har varit lite extra i veckan och det betalade/straffade sig på söndagen. Jag var inte lite yr och snurrig, tordes nästan inte vrida eller röra på huvudet. då däckade jag. Och det började redan på morgonen.

På Fredagskvällen var vi och Lundbergs (Vännäs) och såg på “ABBA”-show i Umeå. Först åt vi buffe på Balder.

På em kom Per, Ingela och Olle och käkade. Mkt trevligt. att bara få sitta och prata i lugn och ro. Det är bara en vecka kvar tills Per skall operera sig så det känns lite pirrigt.

Annars har jag gjort 60-års kontrollen?! ja det är som det är.   Har fått in en fot hos en fysiolog i Umeå och små träningar dessutom tillgång till vattengympa i varmvatten 2ggr/vecka.-Underbart!

Vi har inte fått in spannmålen än pga av regnet och surväder, ser inte bra ut om det inte vänder väldigt snart. Vi behöver mkt spannmål och halm.

Idag måndag så har det slutat att snurra! Idag är det dags att skicka in vår artikel och resultat från utställningen i Sikeå. Kort m.m så det lär ta en bra stund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *