Blogg

Njorun är tillbaka

2019-01-7 15:19

Ibland händer det saker i familjer dit man har sålt ngn unghäst, och så blev det för lilla,rara,goa Njorun. De vara så rara och trevliga men så hände det saker som gjorde att Njorun akut fick flytta hem igen. Och det är bättre än att hon skulle slumpas bort på marknaden, i år är den svår. så det var bättre att jag köpte igen henne. Jag mår bättre.

Men annars mår alla bra och vi har gått in i ett nytt år.2019! Vi firade in det med ett par vänner som vi brukar vara med. det blev hummer till förrätt,första ggn jag lagar till det-sedan älgkalvfile,långstekt på svag värme. så ootroligt mör. marängglass, mm till efterrätt. Raketerna bestod av jättetomtebloss i syrenen.

Örjan har fått vara ledig alla helger för första ggn på 6,7år. det är så roligt när han kommer hem,men han tycker nog det är skönt att återvända efter ett tag.-blir nog less på mamma och pappa.

Men dom han vara ute och jaga lite grann iallafall.

Stina och Marilyn har flyttat in klart i Lundmarks huset, som dom ska få hyra. Det kallas Högåsen. tom kaninerna är flyttade. dessutom städade vi ut förra huset och kaninavdelningen. Det var Ida,Stina och jag. Östen körde ihop skräpet som skulle eldas upp.

Vi har ett otroligt härligt väder. inte kallt. det kanske skulle ha fått vara lite mer snö här vid kusten,men det kommer säkert. En liten storm hade vi, men vi drabbades inte så hårt. vi har skog och bergknallar som bryter vindarna från Norr.

Rind är nu såld till Finland. de har åtminstone betalt handpenning och kommer i Februari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *