Blogg

OJ! vad tiden går

2019-05-25 05:19

Tiden bara rusar iväg, så jag hinner inte riktigt med i svängarna. Men en liten snabbsummering av Våren ska jag plita ner.

Det verkar gå bra med Rind i Finland, även om deras äldre sto inte ville acceptera henne, men nu har en liten kompis.

Tyr kommer nog att flytta till Backen,Hudiksvall och Fjorgyn far till en by strax utanför Umeå. Maijliz är på foder i YtterBilla,strax nedanför Ö-vik.

Annars har allt förflutit ganska bra. Jag har gjort magnetröntgen på halskotpelaren och det så väl inte så bra ut, diskbrock, förträngningar, utbuktningar? Så i mitten av Juni skall jag till Umeå på Ortopedmot. Jag Har fått jobb från mitten av Maj till mitten av Juni. Först var det meningen på Bruksmuseet i R_fors och det såg jag framemot, men sedan flyttade dom mig till Tövalite, i Sikeå. Det skall få ett uppsving som Cafe och turistinformation. Och då tyckte dom att jag passade bättre där. jag som är så social,öppen och trevlig. Hoppas bara vid min Gud att nacken och ryggraden håller. Jag har redan huvudvärk och då håller vi bara på att ställa iordning. Men det kan vara att jag sitter mkt framför datorn på 43.an- Och att benrötan i fingret håller sig i schack över arbetsperioden.

Vårbruket har gått bara bra, det är nog bara 15 ha osådd. Skall väl bli mot 85 ha i år ochså.

April och början av Maj var solig och varm men i slutet av Maj snodde vädret och blev regnigt och kallt.

Det har varit ovanligt mkt Björn runt gårdarna i Vår. Många har fått se dom. De har rivit ut soptunnor, varit i Öndebyn på Min dotters gård och grannens. Gått runt området. Sedan fick Micke och Stina se en som strosade runt i Laxbacken,som de följde efter. Och det var inte samma som den i Öndebyn. Sedan går det en annan i Lantvallen. Dessutom har det syntes en Björnhona med unge i en grannby.

Det är visst Mors dag i morgon, och det har jag glömt bort. Måste fara och fixa ngt fikabröd eller tårta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *