Blogg

Avelsverksamheten upphör

2020-03-11 08:20

Har under många månader grubblat fram och tillbaka om jag skall fortsätta eller inte, men har nu bestämt mig att upphöra. Var sak har sin tid. Har känt att det inte är roligt att sälja mina uppfödningar-man skall väl inte gråta varje ggn det är dags?

Nu är alla sålda och jag tycker det känns som de har hamnat i seriösa hem.

2 av mina avelsston har jag tagit bort pga sjukdom. Det är bara Beliss och Buttan kvar och jag känner att det var dumt att inte spara så man har haft 3 ponnier. ifall ngn blir sjuk.

När dessutom gubben min drabbades av cancer  och själv blir jag inte bättre i lederna,och ryggraden -tvärtom så måste man ta ett beslut. Nu är Han friskförklarad och med mina diskbråck i halskotpelaren avvaktar jag med operationerna tills det inte går längre, ländryggen blir ngt framtida.

Herefordkossorna blir kvar ett tag till och vi fick en korthårig taxtik i höstas. Kajsa 3år. Sedan kommer det en Australisk terriervalp från min kusins uppfödning. Vitterklippens. En Tikvalp, så jag blir inte sysslolös. dessutom har vi Kaj-hamiltonstövaren.

Vi får väl se hur det blir med arbete till sommaren. Kände att det blev för mkt att jobba som ifjol. skulle nog vilja jobba bara några dagar i veckan, med varierande kroppsrörelser. Jag kan ju inte stå eller sitta statiskt med monotona rörelser. Helst vill man inte jobba alls-gårdens arbete är tillräckligt. Och man har aldrig varit ledig en sommar sedan man var 13 år.? Då började jag i skogen,sedan har det varit kor hela livet. sambeten,djurskötare och egen företagare. för 15 år sedan började jag dessutom att laga mat på förskola och var följeslagare till synskadad. jobbat i hästbutik ett år. Och jag saknar inte jobberbjudande nu heller.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *