Blogg

Beyla kommit hem och Bäckdalens Beauty till barndomshemmet

2020-05-3 13:20

Ja nu är Beyla hemma som sällskap till sin mor och det går bara fint.  Bäckdalens stuteri har fått tillbaka Beauty . Buttan  fick ju fång och Maj har större erfarenhet av mig att få ordning på det. Önskedrömmen är att hon skall bli så pass frisk att hon skall kunna bli dräktig och få ett föl. Buttans stam var en av grundplåtarna till stuteriets miniavel, så de vill så gärna att det skall bli en 4.e generation.

En av vårens tragiska händelser är att min Hovslagare sen 16 år, tvärdog i sitt hem. stor sorg! Nu har Janne B förbarmat sig över mig och han är ochså en mkt fin och duktig hovslagare, så en sten föll från mitt hjärta. Mina döttrar har honom till sina hästar.

Dessutom såg jag att Beuwolfs husse hade gått bort i höstas av sin cancer. det var en person som var så rolig att prata med i telefon och han skickade små kort på “Wolfie”. Nu är han såld, vet inte till vem.

Sedan blev det en privat tragedi i vårt vänskapgäng.

Våren har kommit med en raketfart.-nu ska det räffsas och blomrabatterna röjas fram.

På Tisdag skall jag möta upp min kusin Ulla-Britt Norgren, Vitterklippens, Jag har fått köpa en valp, En Australisk terrier,tik. black and tan. Jag ville inte ta en röd eftersom Tintin var det. Lättare att inte jämföra.

Annars sitter vi  i en form av karantän pga Covid19.  Men vi har fullt upp på gården, det är bara så tråkigt att inte ha det sociala livet med vänner och släkt. Men det blir nog lättare när det blir varmt så vi kan vara ute mer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *