Gårdens andra djur

 

 

Tintin .2004-2018 e: Vitterklippens Eddie och Twee-dle-dee Peach Shaver. Australisk terrier , min egen dödsmaskin, som till och med måste följa mig på toa, jag kan ju faktiskt rymma ut genom fönstret utan honom.-Saknad!
Rs King(Kaj) Hamiltonstövare *11/4-13.f: Hagens Jazz- m: Rs -Kita 1. uppföd: Rune Sliper Voreland,Vennesla i Sydnorge.Verkar bli en mkt bra jakthund.

.

Sedan har vi en hel del köttdjur av olika raser och kön . Vi har även en katt född -09, som vi köpte för 100 kr av Ivan o Ellenor Lundberg från Vännäs. Katten heter lill-Ivan, vi trodde länge han var vegetarian men han har börjat ta möss nu.

Resten av familjen består ochså av andra hästar och hundar, Ena dottern har en Frieser, Klara-josefin *-11. e: Bente 412-u:Cindy B,ue: Hearke.  Uppfödare är Gunilla Björn, (Agnäs Frieser). till det kommer  kaniner som Marilyn rår om, dessutom en jämttik och en korthårig vorstehtik.

Ida har en unghäst(Haydn) kallas Gråe´n, på foder från Lena Unneby(hennes tränare) .Haydn är efter Highcruiser-Balajka. född 2011.Dessutom har Ida och Magnus Bea och Gilla. 2 Jämthundstikar som är utan jaktintresse.

Mikael, äldste sonen har Älghundar (jämtar) gårdens ca 65 mjölkkor,ungdjur Katter och några skotska högländare.

Örjan, den yngste har inga egna djur pga jobbet men njuter av våra djur när han kan.